A toka és a petyhüdt szemhéj fiatalítása

Az öregedés jelei nem csak a testsúly változásán, vagy a teherbíró képességen mutatkoznak meg, hanem bizony az arcon is. A tükörből visszapillantó tekintet, a petyhüdt szemhéj, a bőr állapota sokat elárulnak arról, milyen életmódot folytat, ám az éveket letagadni nem lehet.

Mit tehetek a petyhüdt szemhéj ellen?

petyhüdt szemhéjEnnek megelőzésre már arcplasztikai műtétek is elérhetők a plasztikai sebészeteken. A fiatalos külső tehát megvalósítható, hála az orvostudomány, a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeknek.

  • A szemhéjplasztika elsősorban a negyven évnél idősebb korosztály körében keresett, hiszen számukra jelent problémát a megereszkedett, ráncos és petyhüdt bőr. Az esztétikai beavatkozás során a bőr, és az alatta elhelyezkedő vékony izom is megfeszítésre kerül, így a nyak bőre, kinézete sokkal fiatalosabb lesz, az eredmény pedig tartósan szolgálja a páciens elégedettségét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbbször egyéb arcplasztikai beavatkozásokkal is célszerű kombinálni a toka eltüntetését – mint például orrplasztika műtét -, hiszen a műtét az arc alsó harmadára kiterjedően is elvégezhető, ezzel még tökéletesebb végeredményt elérve.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.