Mitől függ a gynecomastia ár alakulása?

A gynecomastia ár sok más plasztikai beavatkozáshoz hasonlóan, rendszerint személyre szabottan alakul. Nem mindegy, milyen a kiindulási állapot, és milyen eredményt szeretne a páciens elérni. Éppen ezért nagyon fontos a személyes konzultáció, mely során mindezek szóba kerülnek. A tapasztalatok szerint az orvossal való első találkozás arról is dönt, hogy megvan-e irányába a szükséges bizalom. A vizsgálat és a személyes találkozó után történhet konkrét árkalkulálás, mely pontos összeget adhat az érdeklődő számára.

gynecomastia ár

Gynecomastia ár: mennyinél indul?

A gynecomastia ár 600-800 ezer forint környékén mozog. A beavatkozás során a feleslegessé vált bőr eltávolítása éppen úgy szükségessé válhat, mint a zsírleszívás és a férfias vonalak kialakítása, esetleg a mellbimbó kisebbítése. Érdemes arról is tájékozódni, hogy az altatást tartalmazza-e a megadott ár, valamint beleszámít-e a kórházi tartózkodás során zajló ellátás. Klinikától függően akár hotelszintű, prémium színvonalú ellátásban is része lehet a páciensnek, megkönnyítve ezzel a felépülés és megerősödés időszakát. De nézzük, egyáltalán kiknek van szükségük a beavatkozásra, és milyen eredmények várhatóak attól!

 

Gynecomastia: gyakori ok a súlyfelesleg

A genetika nagymértékben meghatározza külsőnket, és bizonyos izomtömeg növelő szteroidok is hatással vannak a hormonrendszerre. Tény azonban, hogy a szinte nőiesen megnagyobbodott férfi mellek gyakran a súlyfelesleg számlájára írhatóak. A probléma az vele, hogy nincs az a ruházat, ami elrejtené, ezért akár komoly önbizalomhiányt is okozhat. Nem véletlen, hogy a gynecomastia általában zsírleszívással társul. Ilyenkor egy néhány milliméteres metszésen keresztül történik meg a felesleges zsír eltávolítása. Sokszor előfordul, hogy ezt követően a bőr képes visszahúzódni, s a jövőben már csak a testsúly tartására érdemes odafigyelni.

Más a helyzet azonban akkor, ha a zsírleszívás nem elegendő, ilyenkor ugyanis a felesleges bőr eltávolítása is szükségessé válik. A megnagyobbodott mellbimbó is alakítható, hogy jobban passzoljon a férfias mellkashoz. Az altatásban végzett beavatkozás általában egy-másfél óra, mely után egy kompressziós mellény kerül a férfi mellkasra. Ez nem csak a bőr letapadását segíti elő, hanem ezzel együtt a gyógyulást is felgyorsítja. Fontos tudni, hogy ezt a gyógymellényt nem szabad levenni az első kötéscseréig, vagyis egy hétig. Ezt követően már a zuhanyozás idejére levehető az eszköz, de legalább másfél hónapig még mindenképpen viselni kell.

 

Nem mindegy, melyik klinikát választja!

A gynecomastia ár természetesen annak függvényeként is alakul, hogy melyik klinikát választja. A tapasztalatok szerint az ár a területen gyakran a minőséggel és a megbízhatósággal is egyet jelent. Érdemes tehát kritikus szemmel nézni a messze a piaci ár alatt dolgozó intézményeket. Ha mégis ilyennel találkoznánk, akkor előfordulhat, hogy a műtőhasználat, az altatás költségeit nem tüntetik fel, melyek egyébként több százezres tételt is kitehetnek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az orvos irányába táplált bizalom és szimpátia nélkülözhetetlen ahhoz, hogy maximálisan biztonságban érezze magát a nagy napon. Klinikaválasztás során tehát az árakon túl az emberi hozzáállást és a teljes körű tájékoztatást is figyelje, ezek ugyanis közelebb vihetik a döntés meghozatalához.

gynecomastia előtte utána

A férfi mellkisebbítés, a zsírleszívás és a férfias kontúrok elérése ma már nem számít tabunak. Minden korábbinál több férfi fordul ilyen problémákkal plasztikai sebészhez, ezzel egy jobb életminőséget és nagyobb magabiztosságot megcélozva. A rutin eljárás árára érdemes úgy tekinteni, mint egy befektetésre, mely a kiegyensúlyozottabb jövőt alapozza meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.