Lézeres szőrtelenítés vélemények

A lézeres szőrtelenítés vélemények alapján megállapítható, hogy végleges szőrtelenítés nem létezik, de tartósan, hosszabb időre megszabadulhatunk a szőrszálaktól a kezeléssel.

Napjainkban számos lehetőség van arra, hogy megszabaduljon a felesleges szőrszálaktól, és a minden extrával ellátott borotváktól kezdve az érzékeny bőrre is alkalmas szőrtelenítő krémeken át az epilátorig és a gyantázásig többféle módszer közül választhat. Lézeres szőrtelenítés vélemények

A hosszútávú szőrtelenítés megoldása

De mi a helyzet akkor, ha ezeknél némileg tartósabb megoldás iránt érdeklődik? A lézeres eljárások az orvostudomány és a kozmetika terén már számtalanszor bizonyított, s nincs ez másként akkor sem, ha szőrtelenítésről van szó. A területen alkalmazott IPL villanófényes technológia mellett a lézeres szőrtelenítő módszer is elterjedt, mely az előzővel összehasonlítva dupla hatékonysággal alkalmazható, tehát kevesebb kezelés is elegendő belőle.

Lézeres szőrtelenítés vélemények

A lézeres szőrtelenítés vélemények megegyeznek abban, hogy:

  • csípő, viszkető érzés nem tapasztalható a kezelés közben, tehát a lézeres szőrtelenítés fájdalommentes.
  • A szükséges kezelések száma egyénenként eltérő, általában 4-6 alkalom már komoly eredményeket produkál.
  • A lézeres szőrtelenítéssel akár 40-80%-kal csökkenthető a szőrszálak mennyisége, és a megmaradóak is sokkal gyengébbek, finomabbak lesznek.
  • Az eredményekre hatással van a szőrzet sűrűsége, színe, vagy éppen a bőr típusa. Azzal érdemes tisztában lennie, hogy a teljes szőrmentesség nem elérhető, viszont jelentős része eltüntethető, és a maradék is vékony, valamint szinte láthatatlan lesz.
  • A lézeres szőrtelenítés vélemények alapján az érintettek egyetértenek abban, hogy életminőségük javul a kezelések után, hiszen kevesebb időt kell fordítani a testápolás e területére, mégis vonzóan simává válik az érintett felület.

Végleges szőrtelenítés tapasztalatok

A végleges szőrtelenítés, amely valóban hosszú távon, akár véglegesen el tudja távolítani a szőrszálakat, csak professzionális, orvos-esztétikai eljárásokkal valósítható meg.

Ezt az állítást a végleges szőrtelenítés fajtái cikk állapítja meg.

A cikk szerint a végleges szőrtelenítés tapasztalatok szerint csak lézerrel valósítható meg, ez az egyetlen olyan lehetőség, mely már néhány kezelés után látványos eredményeket garantál.

A boltok polcain számos készítmény és eszköz sorakozik, melyek a hölgyek számára a makulátlan, sima bőrt ígérik, de sajnos tény, hogy legtöbb esetben nem biztosítanak tökéletes megoldást.lézeres szőrtelenítés tapasztalatok

Lézeres szőrtelenítés a legtöbb plasztikai sebészet klinikáján elérhető. Az ajánlott klinikán a legjobb árakkal és ingyenes konzultációval várják a kedves vendégeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.