Lehetséges hasfeszesítés hasplasztikai beavatkozással?

A hasplasztika lehetőséget teremt a hasfeszesítésre és arra, hogy a megereszkedett hasfali bőr többé ne okozzon gondot a mindennapi öltözködés, vagy az intim helyzetek során.

A hasplasztika eredményei

Az érintettek egyöntetűen arról számoltak be, hogy a súlycsökkenés következtében kialakult kötényszerűen lógó hasi bőr eltüntetésével és a hasfeszesítés által elér feszes hasfal kialakításával együtt önbizalmuk is szinte azonnal visszatért. Szakemberek a beavatkozás közben arra is ügyelnek, hogy a sokszor meggyengült hasi izomzatot is megerősítsék, sőt, zsírleszívással varázsolják még laposabbá a bizony igencsak kritikusnak számító hasi területeket.

A hasplasztika előnyei – feszes has

Az alkalmazott hasplasztika – mint a szépészeti beavatkozások mindegyike –  hasfeszesítés budapestenegyértelműen pozitív hatással van pácienseink mindennapjaira, életminőségére. A magabiztosság sokszor valóban csak azon múlik, hogy mennyire vagyunk elégedettek a hasi területekkel. A PlasztikaiSebészetBudapest.org olyan megoldásokat nyújt, mellyel megszüntetheti kétségeit, ugyanis többé azonban nem okoz problémát a súlyingadozásból eredően kialakult lógó bőr, és a striákat is elfelejthetik azok, akik fogyást követően kívánják visszanyerni fiatalos, feszes hasukat. Az eredmények szinte azonnal láthatóak lesznek, és ülő munkavégzés esetén már két hét múlva újra nekiláthat teendőinek. A műtétet követően jelentkező fájdalmak kiválóan csillapíthatóak fájdalomcsillapítókkal, ám a fizikailag is aktív mindennapokra érdemes fokozatosan visszatérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.