Az orrsövényferdülés lézeres műtét alkalmazási területei

Az orr deformitásai lehetnek veleszületettek, vagy keletkezhetnek külső trauma, baleset hatására is. A szintén sok gondot okozó orrsövényferdülés már csak azért is szót érdemel, mert egészségügyi kockázatot jelent. Akik orrsövényferdüléssel küzdenek, gyakran szenvednek náthás megbetegedésektől, és az arcüreggyulladás is sűrűbben előfordul náluk. A rendszeres horkolás megszüntetése is amellett szól, hogy megéri az orrsövényferdülés lézeres műtét lehetőségét választani.

Az orrműtét lépései

Az orrplasztika menete, tehát maga a beavatkozás a korrekció mértékétől függően körülbelül másfél óráig tart, és utána egy gipszsín kerül a páciens orrára. Ezt egy hét után lehet eltávolítani, de további egy hétig még biztos duzzanat és foltok lesznek láthatóak az orr és a szem környékén. A munkához körül-belül két-három hét múlva lehet visszatérni, amikor a fájdalmak és a foltok már nem nehezítik meg a mindennapokat.

Megéri orrplasztikát végeztetni!

orrsövényferdülés lézeres műtétA plasztikai beavatkozás élményén átesettek véleménye megegyezik abban, hogy az orrplasztika valóban képes visszaadni az önbizalmat, és ha a tükörben a kívánt vonásokat látni, az az egész életminőségre pozitív hatással van. Ha problémái vannak orrával, érdemes szakember segítségét kérnie, hosszú távon biztosan csak előnyeit fogja látni ennek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.