Lézeres szőrtelenítés vélemények

Fontosnak tartja, hogy bőre mindig sima legyen és ne kelljen heti rendszerességgel a szőrtelenítéssel bajlódnia? A lézeres szőrtelenítés vélemények alapján erre van megoldás!   Napjainkban számos lehetőség van arra, hogy megszabaduljon a felesleges szőrszálaktól, és a minden extrával ellátott borotváktól kezdve az érzékeny bőrre is alkalmas szőrtelenítő krémeken át az epillátorig és a gyantázásig többféle módszer közül választhat. Lézeres szőrtelenítés vélemények

A hosszútávú szőrtelenítés megoldása

De mi a helyzet akkor, ha ezeknél némileg tartósabb megoldás iránt érdeklődik? A lézeres eljárás az orvostudomány és a kozmetika terén már számtalanszor bizonyított, s nincs ez másként akkor sem, ha szőrtelenítésről van szó. A területen alkalmazott IPL villanófényes technológia mellett a lézeres módszer is elterjedt, mely az előzővel összehasonlítva dupla hatékonysággal alkalmazható, tehát kevesebb kezelés is elegendő belőle, bár árait tekintve többe kerül.

Lézeres szőrtelenítés vélemények

A beavatkozáson átesettek véleményei megegyeznek abban, hogy némi hosszútávú szőrtelenítéscsípő, viszkető érzés tapasztalható közben, de komoly fájdalom semmiképpen. Természetesen nem mindegy, hogy hány kezelésre lesz szükség, hiszen ettől függően alakul majd a fizetendő összeg. Az eredményekre hatással van a szőrzet sűrűsége, színe, vagy éppen a bőr típusa. Azzal érdemes tisztában lennie, hogy a teljes szőrmentesség nem elérhető, viszont jelentős része eltüntethető, és a maradék is vékony, valamint szinte láthatatlan lesz.

Végleges szőrtelenítés lehetőségek

Szeretné, ha bőre mindig sima, szőrmentes lenne, és nem kellene néhány naponta, vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnia? A boltok polcain számos készítmény és eszköz sorakozik, melyek a hölgyek számára a makulátlan, sima bőrt ígérik, de sajnos tény, hogy legtöbb esetben nem biztosítanak tökéletes megoldást. A jelenlegi ismeretek szerint a végleges szőrtelenítés, mely lézerrel, vagy villanófényes technológiával valósítható meg, az egyetlen olyan lehetőség, mely néhány kezelés után látványos eredményeket garantál.  Ettől eltérő módszer a hasplasztika, amellyel megvalósíthatja álmai alakját.

Azok, akik a tartós szőrtelenítés mellett teszik le voksukat, egyetértenek abban, hogy egész életminőségük javul a kezelések után, hiszen kevesebb időt kell fordítani a testápolás e területére, mégis vonzóan simává válik az érintett felület. A plasztikai sebészet központja Budapest, ahol a könnyű megközelíthetőség mellett a legjobb árakkal és ingyenes konzultációval várjuk kedves vendégeinket. Akár 40-80 %-kal csökkenthető a szőrszálak mennyisége, és a megmaradóak is sokkal gyengébbek, finomabbak lesznek. Gyakran felmerülő kérdés, hogy mennyire fájdalmasak ezek az eljárások. A tapasztalatok azt mutaják, hogy testtájtól, a szőrzet erősségétől, és egyéni érzékenységtől is függ, ki, mennyire kellemetlennek érzi a beavatkozást, de igény esetén érzéstelenítés is kérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük