Az orrsövényferdülés lézeres műtét alkalmazási területei

Az orr deformitásai lehetnek veleszületettek, vagy keletkezhetnek külső trauma, baleset hatására is. A szintén sok gondot okozó orrsövényferdülés már csak azért is szót érdemel, mert egészségügyi kockázatot jelent. Akik orrsövényferdüléssel küzdenek, gyakran szenvednek náthás megbetegedésektől, és az arcüreggyulladás is sűrűbben előfordul náluk. A rendszeres horkolás megszüntetése is amellett szól, hogy megéri az orrsövényferdülés lézeres műtét lehetőségét választani.

Az orrműtét lépései

Az orrplasztika menete, tehát maga a beavatkozás a korrekció mértékétől függően körülbelül másfél óráig tart, és utána egy gipszsín kerül a páciens orrára. Ezt egy hét után lehet eltávolítani, de további egy hétig még biztos duzzanat és foltok lesznek láthatóak az orr és a szem környékén. A munkához körül-belül két-három hét múlva lehet visszatérni, amikor a fájdalmak és a foltok már nem nehezítik meg a mindennapokat.

Megéri orrplasztikát végeztetni!

orrsövényferdülés lézeres műtétA plasztikai beavatkozás élményén átesettek véleménye megegyezik abban, hogy az orrplasztika valóban képes visszaadni az önbizalmat, és ha a tükörben a kívánt vonásokat látni, az az egész életminőségre pozitív hatással van. Ha problémái vannak orrával, érdemes szakember segítségét kérnie, hosszú távon biztosan csak előnyeit fogja látni ennek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük